Książeczki dla dzieci, nauka języków, poradniki - WYDAWNICTWO REA

Sprawdź koszyk
Koszyk:
0,00 zł
Home PODRĘCZNIKINauka zawoduGastronomia › Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych

  • 32,50 zł z VAT
szt.
Niedostępny
  • Symbol: 978-83-7141-818-1
  • Ocena
  • Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejmują następujące działy:- instalacje elektryczne,...
  • Pełny opis
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejmują następujące działy:
- instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne;
- materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych;
- maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców;
- aparatura grzejna;
- aparatura chłodnicza;
- maszyny do mycia naczyń;
- transport wewnętrzny w zakładzie.

Podręcznik stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
AutorMałgorzata Konarzewska, Ewa Lada, Barbara Zielonka
ISBN978-83-7141-818-1
Nr dopuszczenia MEN / rok20/2004
Liczba stron248
Format (w milimetrach)165x235
OkładkaMiękka
Program nauczaniaTak - w materiałach do pobrania
  • Brak komentarzy
Najczęściej kupowane z tym produktem